Apel de înscriere a bibliotecilor în programul de educație digitală pentru seniori ”Hi Digital”


Vă semnalăm o oportunitate interesantă privind un program adresat bibliotecilor și bibliotecarilor din România care doresc să aducă educația digitală mai aproape de nevoile seniorilor din comunitățile în care acestea/ aceștia își desfășoară activitatea.

Concret, Fundația Vodafone intenționează să selecteze 20 de biblioteci din România pentru a dezvolta proiecte de educație digitală adresate seniorilor, prin programul Hi Digital. Bibliotecile selectate vor participa la sesiuni de formare și de mentorat și vor fi dotate cu echipamente IT de bază.

Termenul limită pentru trimiterea formularului de aplicație este 10 septembrie 2024. Valoarea programului este de 900.000 de lei (cca 180.000 EUR), iar Fundația Vodafone are rolul de inițiator și implementator principal.

Informații specifice despre această oportunitate pot fi accesate pe pagina apelului public –https://fundatia-vodafone.ro/finantare/hi-digital/https://fundatia-vodafone.ro/noutati/comunicate-de-presa/fundatia-vodafone-investeste-900-000-de-lei-in-biblioteci-comunitare-si-scolare-pentru-educatia-digitala-a-seniorilor-din-romania/.

Detalii despre programul Hi Digital pot fi consultate în pagina dedicată acestuia – https://fundatia-vodafone.ro/proiecte/hi-digital/.

Vă încurajăm să distribuiți detaliile acestei oportunități în rândul bibliotecilor și bibliotecarilor din teritoriu, pentru a le oferi ocazia de a se implica în cel mai recent program de educația digitală pentru seniori inițiat de Fundația Vodafone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *