Nocturna Bibliotecilor 2021 – o campanie marca ANBPR, derulată în parteneriat cu ABRM


Campanie tradițională de activare nocturnă a bibliotecilor, inițiată de Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), Nocturna Bibliotecilor 2021 se va desfășura anul acesta în perioada 01-03 octombrie.

La această a XI-a ediție, Nocturna Bibliotecilor se bucură de participarea bibliotecilor din România și Republica Moldova, prin amabilitatea partenerilor noștri de la Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova (ABRM).

Prezenta ediție aduce o ofertă generoasă de activități pentru utilizatorii bibliotecilor de toate vârstele. Cei interesați să se alăture inițiativei de activare nocturnă a bibliotecilor, sunt rugați să ia legătura cu organizatorii pentru a primi informații despre programul personalizat al bibliotecilor participante.

Obiectivul central al campaniei Nocturna Bibliotecilor este acela de a atrage în spațiile de bibliotecă un număr cât mai mare de utilizatori și de a crea o mai bună legătură între bibliotecari și diferitele segmente de public, într-o manieră interactivă, prietenească și plină de surprize plăcute.

Așa cum ne-am obișnuit deja publicul fidel, prin intermediul “Nocturnei Bibliotecilor” dorim să aducem alături de noi scriitori, critici literari, poeţi, povestitori, care să împărtășească utilizatorilor din experiența și bucuria lor de a trăi în compania cărților.

Bibliotecile participante sunt invitate să comunice programele propuse pentru prezenta ediție a Nocturnei Bibliotecilor la adresa de email anbpr_ro@yahoo.com până cel târziu joi, 30 septembrie 2021.

Afișul campaniei este disponibil aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *