ANBPR – câștigător al unui proiect Erasmus+ privind mobilitatea angajaților și voluntarilor


Ca urmare a participării la seminarul de informare Atelier mobilitatE+, Educaţia Adulţilor pentru biblioteci şi muzee, dedicat scrierii de proiecte pe domeniul mobilităților pentru adulți, organizat în data de 12-14 ianuarie 2018, la București,  echipa operațională a ANBPR a inițiat o aplicație de proiect pe Axa prioritară 1 – Educația adulților, Mobilitatea personalului.

La încheierea evaluarii propunerilor de finanțare, proiectul cu titlul  “Competente tehnologice privind designul de produs și productia asistata pentru cresterea performantelor creative ale angajatilor-resursa din makerspace-urile din biblioteci”, depus de ANBPR la Agenția Erasmus+ din România, a fost desemnat câștigător în data de 29 mai 2018, urmând ca, în perioada următoare, să aibă loc contractarea.

Acest proiect are la bază parteneriatul dintre ANBPR și 4 biblioteci membre – Biblioteca Metropolitană București, Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila, Biblioteca Națională a României și Biblioteca Bucovinei “I.G. Sbiera” Suceava, care au decis că este nevoie de un set nou de competențe pentru bibliotecarii moderni.

Articolul integral este disponibil aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *