Biblionet – finalist în cadrul Digital Skills Awards 2016, competiție a Comisiei Europene


Rezultatele și impactul programului Biblionet au facut posibilă nominalizarea acestei inițiative în rândul celor mai bune practici în domeniul e-skills în cadrul Digital Skills Awards 2016, Categoria Digital Skills for All, competiția fiind organizată de Comisia Europeană.

În cadrul acestei competiții europene, 16 proiecte care încurajează oamenii să dezvolte competențe digitale pentru muncă, educație și viață, în general, au fost selectate ca finaliste.

În cadrul ceremoniei de premiere, ce va avea loc mâine, 01 decembrie, la Brussels, se vor decide primele 4 cele mai reprezentative proiecte, unul pentru fiecare categorie a competiției, urmând ca premiile să fie înmânate de Günther H. Oettinger, Comisarul pentru Economie Digitală și Societate, în cadrul evenimentului de lansare a Coaliției pentru Competențe Digitale și Locuri de Muncă.

ANBPR va fi reprezentată la Brussels, la Ceremonia de acordare a premiilor, de Sorina Stanca, Președinte ANBPR, și Dragoș-Adrian Neagu, membru al Biroului Executiv.

Mai multe detalii despre competiție sunt disponibile aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *