Chestionar pentru bibliotecarii publici


Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) doreşte să facă o evaluare a ofertei profesionale şi să se sincronizeze cu nevoile de formare profesională a bibliotecarilor din bibliotecile publice din România. Din acest motiv, în Comisia de formare profesională a ANBPR s-a lucrat la un chestionar în 2018, aprobat în Biroul Executiv pentru a fi aplicat.

Apelăm la bibliotecarii din bibliotecile publice cu rugămintea să răspundă la acest chestionar. Datele furnizate de răspunsuri vor fi folosite pentru a îmbunătăţi oferta de cursuri a asociaţiei, pe măsura aşteptărilor şi nevoilor bibliotecarilor din bibliotecile publice.

Rezultatele acestui chestionar vor fi prezentate la Conferinţa naţională de toamnă a ANBPR de la Miercurea Ciuc din luna octombrie 2019. De asemenea, ne angajăm să oferim concluziile acestei măsurări într-o formă accesibilă online, astfel încât să fie disponibile oricărei persoane interesate, indiferent că va putea sau nu ajunge la conferinţă.

Chestionarul se va aplica în perioada 27 mai – 14 iunie 2019. Trebuie să se răspundă în această perioadă, la expirarea căreia formularul nu mai este activ.

Ne adresăm şi apelăm la colegii noştri bibliotecari din bibliotecile publice pentru a răspunde la acest chestionar şi a ne oferi datele necesare pentru a crea o ofertă mai bună din partea asociaţiei. Subliniem şi insistăm că aşteptăm răspunsuri din partea bibliotecarilor publici, chestionarul fiind construit şi adresat special pentru această categorie profesională şi ne dorim ca analiza noastră să cuprindă şi să descrie nevoile lor.

Chestionarul este online, se dă click pe sau se copiază în browser legătura de mai jos şi se deschide formularul ce se poate completa online la următoarea legătură

https://docs.google.com/forms/d/1tl8JXCUHo0BwlMgett_w9Tgarb4Dw6tNpWQDED3lKAg/edit

Chestionarul de evaluare a nevoilor de formare a bibliotecarilor ANBPR este disponibil aici.

Sperăm să putem colabora şi să ne ajutăm reciproc!

Vă mulţumesc pentru cooperare!

Cu respect,

Ruxandra Nazare

Prim-Vicepreşedinte ANBPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *