Conferinţa Internaţională a Bibliotecarilor Traineri – ed a IV-a


Între 2-4 aprilie 2014 s-au derulat la Sinaia lucrările celei de-a IV-a Conferinţe a Bibliotecarilor Traineri. Pentru prima oară, evenimentul a fost organizat integral de către Grupul de Lucru pe Training (GLT). Foarte echilibrate, sesiunile de lucru din cele trei zile au adus, în părţi egale, informaţii interesante şi utile în proiectarea programelor de pregătire pe tot parcursul vieţii, destinate comunităţii; dezvoltării personale şi profesionale a bibliotecarilor şi aplicaţii/ateliere de lucru în cadrul cărora s-a făcut schimb de bune practici.

Au fost desemnaţi, prin votul participanţilor, căştigătorii primei ediţii a concursurilor: Trainerul anului 2013; Cel mai bun bibliotecar local; Biblioteca/Bibliotecarul cu cel mai mare număr de beneficiari instruiţi în cursuri de formare în anul 2013; Cursul livrat în anul 2013 care a schimbat viaţa unei comunităţi/persoane; Cel mai interesant curs nou-dezvoltat şi livrat în 2013.

Creativitatea şi umorul bibliotecarilor, bucuria de a împărtăşi împlinirile, încrederea în forţele proprii şi în lucrul bine făcut au fost ca focurile de artificii pe parcursul programului dar, şi în finalul serilor, după lucrări.

Felicitări tuturor celor care s-au implicat în realizarea Conferinţei, pentru coerenţa, derularea fără sincope a evenimentului şi pentru invitaţii cu totul speciali incluşi în program.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *