Ediția a 3-a a Școlii de Vară a Tinerilor Bibliotecari


La inițiativa Asociației Naționale a Bibliotecilor și Bibliotecarilor din România, cu implicarea Grupului TIBRO și a Fundației IREX, 16 tineri bibliotecari din județele Argeș, Buzău, Cluj, Dâmbovița, Galați, Mureș, Neamț, Tulcea și Vâlcea au devenit ”școlari” pentru o săptămână. Într-o atmosferă de studiu, bibliotecarii și trainerii deopotrivă vor experimenta diverse abordări ale dezvoltării personale și profesionale, vor dezbate și găsi soluții la probleme specifice bibliotecilor publice și vor construi o rețea profesionistă de bibliotecari tineri și entuziaști.

Despre Școala de Vară

  • Este o oportunitate de formare muti-disciplinară pentru noii profesioniști bibliotecari
  • Un spațiu informal dedicat învățării aplicate
  • Începutul unei frumoase prietenii

Care sunt obiectivele Școlii de Vară?

  • Dezvoltarea de abilități și cunoștințe cu valoare adăugată precum: abilități elementare de management de proiect, comunicare, relaționare, marketing, mobilizarea comunității.
  • Dezvoltarea potențialului inovator al tinerilor bibliotecari. Dezvoltarea aptitudinilor tinerilor bibliotecari astfel încât să creeze, să promoveze și să susțină parteneriate active care să contribuie la dezvoltarea lor profesională dar și a întregului sistem de biblioteci publice, în general.

http://blogtibro.wordpress.com/2012/09/03/s-a-dat-startul-scolii-de-vara-a-tinerilor-bibliotecari-din-romania/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *