OPORTUNITATE: Atelier AcreditarE+ Educația Adulților Erasmus+ (27-30 iulie 2021)


Vă supunem atenției o oportunitate Erasmus+ care poate fi de interes pentru instituțiile dvs. – Atelier AcreditarE+ Educația Adulților, ce va avea loc online în perioada 27-30 iulie 2021, între orele 15.00 – 19.00, în fiecare zi. Termen de înregistrare: 24 iulie 2021.

Acest atelier face parte din oferta deformare a ANPCDEFP pentru organizaţiile sau instituțiile eligibile din sectorul educația adulților și este susținut în format online de către membrii reţelei formatorilor Erasmus+. Atelierul este dedicat pregătirii organizațiilor în vederea elaborării candidaturilor pentru acreditare în cadrul programului Erasmus+.

Acreditarea Erasmus+ este un instrument pentru organizațiile din sectoarele educația adulților, formarea profesională (VET) și educație școlară care doresc să se implice în proiecte și activități de schimb și cooperare transfrontalieră. Organizațiile acreditate vor avea acces simplificat la oportunitățile de finanțare, în cadrul Acțiunii Cheie 1 din viitorul Program Erasmus+ 2021-2027.

Scopul atelierului este să ofere un cadru adecvat de interacțiune și sprijin personalizat în vederea elaborării și completării formularului de candidatură pentru acreditare în domeniul educației adulților.

Atelierul AcreditarE+ se adresează în special celor care sunt interesați să depună o candidatură pentru acreditare, în vederea implementării unor proiecte de mobilitate ERASMUS+ cu impact la nivel organizațional și comunitar.

Pentru detalii, accesați site-ul ANPCDEFP aici.

Vă încurajăm să vă înscrieți, urmând să intrați într-un proces de evaluare competitiv.

6 thoughts on “OPORTUNITATE: Atelier AcreditarE+ Educația Adulților Erasmus+ (27-30 iulie 2021)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *