Prelungirea perioadei de depunere a propunerilor pentru Premiile ANBPR 2015 pana la data de 1 septembrie 2016


Potrivit deciziei Biroului Executiv al ANBPR intrunit la Targu Mures in sedinta din data de 4 mai 2016, perioada de depunere a propunerilor pentru premiile ANBPR 2015 se extinde pana la data de 1 septembrie 2016.

Pe fondul neindeplinirii criteriilor de depunere si transmitere in deplina conformitate cu termenul si conditiile anuntate a dosarelor de candidatura si a lucrarilor propuse spre premiere in format electronic si fizic catre comisia ANBPR responsabila de evaluarea propunerilor, s-a decis neacordarea Premiilor ANBPR 2015 si extinderea perioadei de transmitere a propunerilor.

 

Cei care doresc sa transmita sau sa reia propunerile transmise anterior sunt rugati sa respecte conditiile stipulate in cadrul Regulamentului de acordare a premiilor ANBPR.

Avem rugamintea sa trimiteti propunerile dvs pentru Premiile ANBPR aferente anului 2015 la adresa anbpr_ro@yahoo.com, in atentia drei Anamaria Sabou, pana cel târziu la data de 1 septembrie 2016 (inclusiv).

Pentru a creste sansele de evaluare favorabila a propunerilor dvs, avem rugamintea sa respectati integral metodologia din Regulamentul de acordare a premiilor ANBPR.

Comisia de evaluare va avea in vedere indeplinirea tuturor criteriilor aplicabile categoriei de premiu la care se refera propunerile dvs, inclusiv incadrarea in termenul anuntat, transmiterea lucrarilor ce fac obiectul propunerilor inclusiv in format fizic, precum si completarea corecta si completa a fiselor de inscriere.

Speram sa ne sustineti in diseminarea acestui mesaj si va incurajam sa transmiteti propuneri la oricare dintre categoriile pentru care considerati ca indepliniti criteriile necesare.

Echipa ANBPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *