Prima întâlnire transnațională NEDLib – organizată la Salonic, Grecia


În perioada 07-09.02.2024, organizațiile partenere din cadrul consorțiului NEDLib, finanțat în cadrul programului Erasmus+, Educația Adulților, iau parte la întâlnirea transnațională de deschidere a  proiectului.

Proiectul este o inițiativă bazată pe parteneriatul dintre Universitatea de Studii Biblioteconomice și Tehnologii Informaționale (ULSIT), Bulgaria și Biblioteca Națională a Letoniei, Letonia Direcția Generală pentru Carte, Arhive și Biblioteci, Portugalia, Fundația Global Libraries Bulgaria, Bulgaria, Universitatea Internațională Elenă, Grecia, și Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România, România.

Cu ocazia acestei întâlniri de proiect, partenerii vor face introducerea temei proiectului, vor realiza o trecere în revistă a celor mai importante borne privind activitățile planificate, vor detalia structura, conținutul și obiectivele produselor intelectuale și vor agrea principalele aspecte privind managementul general, monitorizarea și diseminarea activităților, în vederea bunei coordonări  a acestei inițiative transnaționale.

Un alt subiect abordat în cadrul întâlnirii va consta în prezentarea organizațiilor participante, distribuția responsabilităților pe diferitele pachete de lucru, realizarea planului de lucru, stabilirea instrumentelor de management utilizate pe perioada implementării, etc.  

Liderul proiectului, Marina Encheva, va clarifica pașii de urmat în implementarea activităților proiectului și va comunica membrilor consorțiului cerințele administrative în vederea încadrării în termenele agreate în cadrul programului Erasmus+ .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *