Săptămâna Competențelor Digitale


Campania eSkills Week 2012 (Săptămâna competențelor digitale) s-a încheiat, în data de 29 mai a.c., cu o conferință de bilanț, la care au luat parte reprezentanți ai autorităților, Digitaleurope, ai partenerilor și grupurilor- țintă, precum și mass-media.

eSkills Week 2012, inițiată de Comisia Europeană și coordonată de Digitaleurope și EuropeanSchoolnet, a avut ca obiectiv esențial creșterea interesului cetățenilor pentru utilizarea tehnologiei informației și a comunicațiilor în cariera și viața de zi cu zi.

Campania din România a mobilizat o serie de parteneri instituționali, corporatiști și ONG-uri, care au desfășurat activități de formare de abilități IT&C, sub sloganul: „eSkills: there is a job waiting for you”.

În România, activitățile eSkills Week 2012 au cuprins evenimente diverse, de la conferințe și seminarii, vizite ale elevilor și studenților la sediul unor mari companii din sectorul IT, traininguri, până la concursuri online, chestionare și activări punctuale ale non-utilizatorilor curenți de Internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *