10 granturi de participare la Conferința ANBPR de la Alba-Iulia pentru bibliotecarii comunali


Prin grija doamnei președintă, Sorina Stanca, pentru conferința de la Alba Iulia se vor acorda 10 granturi de participare dedicate exclusiv bibliotecarilor comunali. Scrisorile de intenție pot fi trimise prin e-mail la adresa bjc@bjc.ro și trebuie să conțină motivația participării la conferință, precum și o scurtă descriere a proiectelor derulate în bibliotecă în ultimul an.

Aplicanții trebuie să îndeplinească condițiile menționate în regulamentul pentru granturi al ANBPR și trebuie să aibă achitată cotizația la zi. Granturile includ transportul, cazarea pentru trei nopți în cameră dublă și masa. Termenul limită pentru trimiterea scrisorilor de intenție este joi, 25 octombrie 2018.

1 thought on “10 granturi de participare la Conferința ANBPR de la Alba-Iulia pentru bibliotecarii comunali

  • Ma numesc Cepoiu Lorena, bibliotecar la Biblioteca Comunala Izvoarele, judetul Prahova si da, vreau sa paricip la aceasta conferinta pentru dezvoltarea mea profesionala si personala, sa-mi imbogatesc domeniul de cunoastere in biblioteconomie si, de ce nu, sa va impartasesc si din experienta mea, cum functionez, intr-un sat de munte cu 6500 de locuitori, cu trei filiale, cum reusesc sa atrag voluntari ce ma ajuta in activitatea mea si cum desfasor diverse proiecte si parteneriate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *