ANBPR: DisAbility Summit, la Palatul Parlamentului


Vineri, 17 mai 2024, ANBPR, prin persoana Directorului Executiv Ioana Crihana, a luat parte la cea de-a treia ediție a Business DisAbility Summit, găzduită la Palatul Parlamentului.

Un Eveniment care pune accentul pe Accesibilitate, Incluziune și Sustenabilitate

Ajuns la cea de-a treia ediție, Business DisAbility Summit este un eveniment de referință în domeniul accesibilității, incluziunii și sustenabilității care a reunit lideri și experți preocupați de nevoile grupurilor vulnerabile, pentru a discuta subiecte esențiale legate de diversitate și incluziune.

Principalul obiectiv al conferinței a fost acela de a sublinia importanța creării unei piețe comerciale autentice și incluzive, care să valorizeze accesibilitatea și sustenabilitatea. Pe parcursul întregii zile, participanții au avut ocazia să asculte prezentări inspirate și să participe la schimburi de experiență, susținute de vorbitori cu și fără dizabilități. Aceștia au împărtășit bune practici inspiraționale și au adus la rampă aspecte legate de inovație și creșterea sustenabilă în mediul de afaceri.

Business DisAbility Summit nu este doar o platformă pentru explorarea temelor legate de diversitate și incluziune, ci și o strategie eficientă pentru consolidarea reputației companiilor și a instituțiilor preocupate de incluziune. Participarea ANBPR la acest eveniment a reprezentat o dovadă concretă a angajamentului Asociației față de valorile incluziunii și diversității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *