ANBPR – reprezentată în cadrul Bucharest Leaders’ Summit


În perioada 11-29 mai 2023, are loc la Palatul Parlamentului “Bucharest Leaders’ Summit: The future îs now. Perspectives of the aftermath”, eveniment prestigios organizat de Grupul de Presă Media Uno și Institutul Național de Statistică – INS. În cadrul acestui summit, lideri de înalt nivel participă la dezbateri pe subiecte de actualitate din domenii de interes, între care și Educație și Cercetare.

În contextul discuțiilor despre tendințele și provocările din domeniul educației și cercetării, a fost adusă în dezbatere importanța bibliotecilor, ca teritorii de confluență între cele domenii, cu rol crucial în formarea și consolidarea cunoștințelor și a dezvoltării în carieră.

În fundamentarea importanței Inteligenței Artificiale în reformarea educației și a cercetării, ANBPR Asociatia Nationala, prin persoana directorului executiv Ioana Crihană, a punctat preocuparea pentru conservarea patrimoniului cultural cu suportul tehnologiei, menționând implicarea ca partener în proiectul SHIFT, inițiativă de cercetare inovare finanțată în cadrul Horizon 2021-2027.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *