ANBPR – reprezentată în contextul BUSINESS DisABILITY SUMMIT


ANBPR, prin directorul Executiv Ioana Crihană, a participat, marți, 05 decembrie 2023, la BUSINESS DisABILITY SUMMIT, organizat cu suportul și implicarea JVCL Unitate Protejată Autorizată, reTHINK disABILITY și Camera Deputaților, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Într-o lume în continuă evoluție, în care diversitatea și incluziunea sunt pilonii esențiali ai succesului în afaceri, “Business DisAbility Summit” își propune să evidențieze importanța inclusivității, accesibilității și sustenabilității în construirea unei piețe comerciale autentice și incluzive. Cu un accent deosebit pe schimbul de idei și experiențe, evenimentul a adus împreună peste 20 de vorbitori, inclusiv persoane cu dizabilități, dar și persoane tipice, pentru a împărtăși cunoștinte valoroase și pentru a demonstra cum aceste aspecte pot cataliza inovația și creșterea în mediul de afaceri.

“Business DisAbility Summit” nu este doar o conferință oarecare, ci o oportunitate strategică de a explora teme esențiale legate de diversitate și incluziune cu participarea mediului de afaceri. Fiecare prezentare și discuție a adus plus valoare modului în care organizațiile pot aborda și integra cu succes aceste valori în cultura lor.

Participarea ANBPR la acest summit a reprezentat nu doar un act de susținere a incluziunii, ci și un mod de a consolida eforturile organizației de a identifica părți interesate și beneficiari din categorii vulnerabile (în special persoane cu disabilități de vedere) care să devină publicul țintă al proiectului SHIFT – MetamorphoSis of cultural Heritage Into augmented hypermedia assets For enhanced accessibiliTy and inclusion, în care ANBPR are calitatea de partener.

Prin calitatea conținutului și a participanților, “Business DisAbility Summit” a oferit un set solid de instrumente și bune practici pentru a transforma principiile incluziunii în acțiuni tangibile, încurajând totodată consolidarea angajamentului companiilor și al societății civile față de incluziune și diversitate, dar și la conturarea unui mediu de afaceri mai autentic, accesibil și sustenabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *