ANUNȚ SELECȚIE 15 beneficiari adulți pentru participare la mobilități de formare în cadrul DIGITAL4LIB


Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) anunță, în perioada 09 – 31 martie  2022, selecția a 15 participanți adulți dintre membrii rețelei de angajați și voluntari ai ANBPR și ai bibliotecilor publice din România pentru a participa la mobilități internaționale de formare în cadrul proiectului ”DIGITAL4LIB – Competențe pentru creșterea gradului de reziliență a bibliotecarilor și voluntarilor adulți implicați în transformarea digitală”,ID proiect 2021-1-RO01-KA122-ADU-000030511,  finanțat prin Programul Erasmus+, Acțiunea-cheie 1 (KA1) – Proiecte pe termen scurt pentru mobilitatea formabililor și a personalului în educația adulților, ce este implementat de ANBPR  în perioada 01.11.2022 –  01.05.2023.

Anunțul integral este disponibil aici.

Documente candidatură:

Formular înscriere
Declarație de angajament

4 thoughts on “ANUNȚ SELECȚIE 15 beneficiari adulți pentru participare la mobilități de formare în cadrul DIGITAL4LIB

  • Bună ziua. Puteți să ne puneți la dispoziție un model al acordului pentru implicarea în proiect din partea conducerii organizației aparținătoare?
    Mulțumesc!

    • Buna ziua,
      Nu există un model agreat de acord din partea conducerii organizației aparținătoare pentru implicarea în proiect. Puteți folosi orice format, doar să reiasă din acesta acordul explicit al conducerii pentru implicarea dvs în proiect, cu semnătura și stampila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *