Cea de-a patra ediție a campaniei Hai pe net! 2014


Fundația EOS cu sprijinul rețelei de ecentre și al ANBPR în calitate de partener la nivel național, anunță lansarea celei de-a patra ediții a campaniei Hai pe net! care se va derula în perioada 24-30 martie 2014.

Întrucât anul trecut o mare parte dintre dvs. v-ați alăturat campaniei de incluziune digitală derulată de Fundația EOS, ANBPR vă invită să vă înscrieți și anul acesta în campania Hai pe net!, ediția 2014.

Pentru înregistrare vă rugăm să accesați linkul: http://eos.ro/Pagina.asp?id=128  

În ediţia precedentă care a avut loc în săptămâna 24-30 martie 2013, în ţara noastră, cu sprijinul a peste 100 de telecentre (e-centre, Biblioteci publice, Puncte Acces Public la informație, Instituții de învățământ și ONG-uri), au fost atrași în campanie un număr de 12.237 participanți, lucru care a calificat România pe un onorabil loc III în cadrul campaniei la nivel European.

Mai multe detalii cu privire la noul concept al ediției de anul acesta precum și temele abordate de campania Hai pe net! 2014 le găsiți aici.

Alte documente precum ghidul campaniei, ghidul PR, materialele de promovare precum și o serie de activități ce pot fi implementate pe parcursul evenimentului vor fi transmise în perioada imediat următoare și vor fi postate de asemenea pe site-ul organizației EOS: http://www.eos.ro/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *