Conferința de deschidere a Campaniei eSkills for Jobs 2014


Miercuri, 12 martie 2014, a avut loc la Hotel Intercontinental din București lansarea oficială a Campaniei eSkills for Jobs România 2014. Aceasta inițiativă se desfășoară sub umbrela Marii Coaliții pentru locuri de muncă bazate pe competențe digitale (Grand Coalition for Digital jobs), lansată de Comisia europeană.

Această Coaliție are la bază un larg parteneriat paneuropean, menit să contribuie la reducerea deficitului de cetățeni europeni cu competențe profesionale digitale și de a valorifica potențialul de creare de locuri de muncă în sectorul IT&C.

Obiectivul principal al campaniei este creșterea gradului de conștientizare asupra oportunităților educaționale, de training, de ocupare a locurilor de muncă disponibile persoanelor cu competențe digitale, cele care știu să utilizeze efectiv tehnologiile digitale.

Autoritățile publice, instituțiile de invățământ, industria IT&C și ONG-urile cu preocupări în acest domeniu, între care și ANBPR, vor colabora la organizarea, de-a lungul acestui an, a unei întregi serii de evenimente si activități dedicate oamenilor cu diverse niveluri de educație si competențe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *