CONFERINȚA ANBPR: „Informație. Inovație. Inspirație: construirea conexiunilor”
29-31 mai 2024, Târgu Mureș


Biblioteca Județeană Mureș, cu sprijinul Consiliului Județean Mureș și în parteneriat cu Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), organizează Conferința Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice cu tema Informație. Inovație. Inspirație: construirea conexiunilor la Târgu Mureș în perioada 29-31 mai 2024.

Într-o lume în continuă schimbare și adaptare la noile provocări, bibliotecile publice își reinventează constant rolul, menținând un echilibru subtil între tradiționala asimilare a cunoașterii prin lectură și integrarea accesului la tehnologiile moderne în activitățile curente. Cu toate acestea, esența bibliotecilor constă, în primul rând, în legătura profundă dintre bibliotecă și comunitate, ca fundament al existenței lor.

Biblioteca și comunitatea sunt interconectate într-un mod unic, influențându-se reciproc și adaptându-se continuu în funcție de nevoile actuale. În lumina acestei realități, tema conferinței de primăvară este concepută pentru a aduce în prim-plan această relație simbiotică, cu speranța că echilibrul dintre nevoile comunității și capacitatea bibliotecii de a răspunde acestora să fie consolidat și să devină mai robust.

Avem plăcerea așadar să vă invităm să participați la conferința de primăvară, unde vom explora, analiza și găsi împreună cele mai bune soluții și bune practici atât pentru biblioteci, cât și pentru comunitățile pe care acestea le deservesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *