Conferința multiregională „EU RO Governance” – Iași, 15-18 noiembrie 2018


Asociația EuroDEMOS are plăcerea să va invite să participați la Conferința multiregională „EU RO Governance”, ce se va desfășura în perioada 15-18 noiembrie 2018 în Iași.

Conferința este activitate a proiectului Knowing the cohesion policy, factor of consolidating the European identity, desfășurat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Mai mute detalii despre proiect va invităm să citiți pe pagina www.cohesionpolicy.com.

Conferinta “EU RO Governance” își propune să reunească factori de decizie, reprezentanți de ONG-uri, mass-media, sectorul de afaceri, sistemul educațional formal într-un spațiu comun de dezbateri și reflecții asupra rolului politicii de coeziune în dezvoltarea comunității, provocări și soluții, recomandări și mijloace durabile de acțiune în implementarea politicii de coeziune a Uniunii Europene în România.

Pentru înscriere va rugăm să completați Formularul de participare următor:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdnZLzsGeCh2LM3suIPVvTgIzOj3hcAVMXNFddyfpBOwRfohg/viewform?fbclid=IwAR0chU51GL7OzoGz1rtNkoLHP2HRHB33lJsJ5MVtdPCJNqTn5cVcl2tNI30

Termenul de înscriere este 05 noiembrie 2018.

Vă informăm cu acest prilej că pentru participanții la conferință vor fi asigurate cazarea, masa și 60% din costurile de călătorie.

Despre EuroDEMOS avem bucuria să va împărtășim faptul că în urmă celor mai recente evaluări ale experților din cadrul Directoratului General pentru Educație, Tineret, Sport și Cultură al Comisiei Europene ne bucurăm de statutul de “poveste de succes” la nivel european.

Găsiți aici invitația oficială pentru conferința EU RO Governance.

Ana Cristina Zacornea – coordonator proiect
Președinte Executiv EuroDEMOS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *