Cea de-a 5-a întâlnire transnațională e-Skills for e-Inclusion a avut loc la Barcelona


În perioada 23-24 octombrie 2018, Fundacion Esplai, Barcelona, Spania, a fost gazda celei de-a 5-a întâlniri transnaționale din cadrul proiectului Erasmus+, KA2, Adult Education, cu titlul e-Skills for e-Inclusion.

La întrunirea din Spania au participat reprezentanții tuturor organizațiilor partenere, și anume Kilcooley Women’s Centre, Fundacion Esplai, Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România – ANBPR, Asociaţia Consultanţilor în Dezvoltare Comunitară – ACDC, Associazione Ricreativa e Culturale Italiana – ARCI și Global Libraries Bulgaria Foundation – GLBF.

Partenerii din cele 5 țări participante s-au reunit pentru a discuta despre principalele produse intelectuale ale proiectului și despre cum se vor distribui responsabilitățile între organizațiile partenere în ultimul an de implementare a proiectului.

Pe parcursul lucrărilor, partenerii au făcut o trecere în revistă a principalelor activități derulate până la acest moment, au definitivat planificarea acțiunilor viitoare și au evaluat conținutul celor mai noi produse intelectuale, și anume Metodologia de evaluare a trainingului de competențe informatice pentru grupuri vulnerabile și respectiv Manualul e-tutorilor privind pilotarea cursului de competențe IT&C.

Întâlnirea a fost foarte productivă, fiind marcată de entuziasmul și dorința de colaborare a tuturor celor implicați. Schimbul de idei dintre parteneri  a condus la soluții foarte bune pentru îndeplinirea tuturor cerințelor finanțatorului în timp și la standarde de calitate foarte ridicate. Următoarea întâlnire de management va avea loc la București, în perioada 14-15 mai 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *