Forumul Internațional al Tinerilor Bibliotecari “LIBRARY: RELOAD”, Ediția IV


Secțiunea de Tineret a Asociației Bibliotecilor din Ucraina are deosebita plăcere să invite un tânăr bibliotecar, membru al ANBPR, să participe cu o prezentare la Forumul Internațional al Tinerilor Bibliotecari “LIBRARY: RELOAD”, Ediția IV, ce va avea loc la Kharkiv, Ucraina, în perioada 11-12 aprilie 2019.

Evenimentul va avea următoarele trei teme principale:

  • Tehnologii (realitate virtuală, inteligență artificială, cybersecurity etc.).
  • Alfabetizare (alfabetizarea digitală, alfabetizarea media, alfabetizarea informației, alfabetizarea datelor).
  • Promovare (managementul evenimentelor, marketingul bibliotecii, promovarea lecturii).

Puteți, de asemenea, să propuneți un alt subiect actual pentru a fi inclus pe agenda Forumului. Sunt recomandate  prezentări de până la 30 de minute pe subiectele anunțate.

Schimbul de experiență va fi în timpul sesiunii speciale de postere.

Acest forum va reuni tineri profesioniști de bibliotecă din diferite țări și experți din alte domenii care au un interes comun în crearea unor biblioteci inovatoare moderne. Această întâlnire reprezintă o șansă excelentă de a afla mai multe despre oportunitățile pentru tinerii bibliotecari și despre noile proiecte de bibliotecă, de a face schimb de idei și de rezultate privind inițiativelor bibliotecilor, de a intra în contact cu experții din domeniu și de a întâlni colaboratori și prieteni vechi și noi.

Așadar, vă încurajăm să propuneți prezentări inovative și să participați la discuțiile profesioanle, în atmosfera confortabilă a bibliotecilor ucrainene și a frumosului orașului Kharkiv. Programul de petrecere a timpului liber va include petrecerea Bibliotecii și turneul orașului Harkov.

Dacă prezentarea propusă este acceptată de Comitetul Forumului, Asociația Bibliotecilor din Ucraina va acoperi cazarea (2 nopți), mesele  și taxa de înscriere la Forum.

Pentru înregistrare, completați formularul de candidatură până cel târziu la data de 1 februarie 2019.

Pentru întrebări de clarificare adresați-vă la email: smb-uba@ukr.net, Viktoriia Polova, coordonator administrativ al Biroului Executiv al ULA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *