Hour of Code – campanie globală, prezentă acum și în bibliotecile din România


În urma efortului comun de susținere a evenimentului internațional Hour of Code, românii beneficiază de o introducere în programare și vă mulțumesc pentru asta. România este deja apreciată pentru acest efort, având un loc între țările cu cele mai multe evenimente Hour of Code din lume. Și cred că ar fi fost mult mai multe dacă înscrierea lor pe harta lumii mai era posibilă și după 8 Decembrie.

Puteți în continuare să participați săptămâna aceasta și oricând până la finalul anului la o introducere de o oră în programare.

 “A big thank you to the top countries with the most events! Italy: 5,491 events, United Kingdom: 1,138 events, Canada: 1854 events, România: 649 events, Australia: 603 events, China: 491 events, Spain: 490 events, India: 466 events, Brazil: 429 events.”

Susținut de nume sonore la nivel mondial (vezi mesajul președintelui Barack Obama care a deschis evenimentul Hour of Code în SUA), evenimentul s-a bucurat și de simpatia liderilor români (Vezi mesajul domnului președinte Klaus Iohannis).

Companii, organizații, instituții, dar și Smiley, Marius Moga, Elena Gheorge, Dan Chișu, Daniel Buzdugan, Mihai Găinușă, Călin Goia, Florin HIQ, Cornel Ilie Vunk susțin Hour of Code și invită toți românii să participe la cel mai mare eveniment de educație din istorie pe ro.code.org

Mesajul lui Smiley: http://youtu.be/bBAXRNvzFfE

Începând de luni 8 Decembrie, toată România programează timp de o săptămâna cu Hour of Code.

Este cel mai mare eveniment de educație din istorie și va invit să îl facem și mai mare în România!

Avem deja 250.000 de participanți.
Hai să punem România pe hartă lumii și să îl facem și mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *