Webinar ANBPR: Bibliotecile publice – centre de testare a serviciilor in cloud


În contextul participării la campania paneuropeană e-Skills for Jobs 2014, ANBPR, în calitatea sa de partener național, și-a asumat organizarea unui webinar pe tema Bibliotecile publice – centre de testare a serviciilor in cloud.  În acest sens, ANBPR a dezvoltat un parteneriat cu Ymens România (http://www.ymens.ro/) pentru a proiecta și oferi acest atelier online gratuit, cu durata de 50 minute, centrat pe rolul bibliotecilor publice în testarea de servicii bazate pe tehnologia cloud.

Audiența vizată este reprezentată de 50 de bibliotecari, în special bibliotecari-traineri, cu un nivel al competențelor TIC peste medie, care vor putea să împărtășească aceste cunoștințe, la rândul lor, colegilor lor bibliotecari și utilizatorilor serviciilor de bibliotecă (alți peste 100).

Ymens România este primul broker de cloud din România care oferă soluții cloudsourcing dedicate organizațiilor private și publice, prin care acestea pot accesa, grație tehnologiei, un mediu de lucru modern.

Webinarul este programat să aibă loc miercuri, 10.12.2014, la ora 13.00, prin intermediul aplicației Lynk, pe bază de înregistrare.

Colegii interesați să participe sunt rugați să trimită un email cu subiectul Webinar Cloud la adresa anbpr_ro@yahoo.com până miercuri, 10.12.2014, ora 12.00.

Vă așteptăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *