Nocturna Bibliotecilor 2023: BIBLIOTECA – SUNET – IMAGINE – CULOARE


Eveniment cultural anual de activare nocturnă a bibliotecilor, cunoscut sub numele de Nocturna Bibliotecilor, este organizat de Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) și implică bibliotecile publice din România și Republica Moldova. Ediția din 2023 a acestui eveniment va avea loc în perioada 29 – 30 septembrie 2023.

Sub titlul “BIBLIOTECA – SUNET – IMAGINE – CULOARE” cea de-a XIV-a ediție a Nocturnei Bibliotecilor va aduce împreună bibliotecile din București, cele din întreaga țară și cele din Republica Moldova, pentru a oferi publicului o varietate de programe și activități legate de această tematică și subiecte conexe. Atât bibliotecile, cât și utilizatorii serviciilor de bibliotecă vor fi implicați în desfășurarea evenimentului, fiecvare organizației având libertatea de a propune propriul scenariu de desfășurare.

Pentru a descărca afișul ediției 2023 a campaniei Nocturna Bibliotecilor, un eveniment cu o lungă tradiție lla ANBPR, vă invităm să accesați acest link.

Vă așteptăm alături de noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *