Nocturna Bibliotecilor – campanie sincron în România și Republica Moldova


Nocturna Bibliotecilor2014 propune o nouă abordare creativă a activității pe timp de noapte a instituțiilor de bibliotecă în noaptea din 26 spre 27 septembrie. Inițiată de ANBPR și bibliotecile publice în 2010, campania națională a ajuns la a cincea ediție și va aduce alături participanți din toate categoriile de vârstă.

Ca element în premieră, în acest an, ne propunem să derulăm această campanie simultan în România și Republica Moldova, în cadrul unui parteneriat între Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) – Asociația Bibliotecarilor Moldoveni (ABRM).

Sperăm ca spațiile de bibliotecă să fie neîncăpătoare pentru numărul mare de români și moldoveni dornici să experimenteze această efervescență culturală devenită tradițională.

Cei interesați de implicarea în campanie sunt rugați să transmită un email cu subiectul Nocturna Bibliotecilor 2014 la adresa de email: anbpr_ro@yahoo.com, în atenția drei Anamaria Sabou până cel târziu la data de 20 septembrie 2014.

Afișul campaniei în format pdf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *