Sprijin financiar pentru participarea la Forumul Internațional al Tinerilor Bibliotecari din Ucraina


Secția de Tineret a Asociației Bibliotecilor din Ucraina va organiza în perioada 12-13  aprilie 2018 la Liov, în Ucraina, a III-a ediție a Forumului Internațional al Tinerilor Bibliotecari “Bibliotecile și dezvoltarea durabilă a societății”.

Acest forum va reuni tineri profesioniști de bibliotecă din diferite țări care au un interes comun în crearea unei biblioteci moderne și inovatoare. Această întâlnire reprezintă o ocazie excelentă de a afla mai multe despre oportunitățile pentru tinerii bibliotecari și despre noile proiecte de bibliotecă, de a face schimb de idei și de rezultate privind inițiativele din domeniu, de a intra în contact cu experți și de a întâlni colaboratori și colegi care împărtășesc aceeași pasiune pentru profesie.

ANBPR anunță oportunitatea de a susține, pe bază de selecție, participarea unui bibliotecar român, membru al ANBPR, la această întrunire profesională.

Persoanele doritoare trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • vârsta până în 35 de ani,
  • cunoștințe bune de limba engleză
  • pașaport

Organizatorii vor suporta 2 nopți de cazare, costurile de masă și taxa de înregistrare la eveniment.

ANBPR va asigura, în completare, încă o noapte de cazare și costurile de deplasare tur-retur.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită documentele de aplicare potrivit indicațiilor din Regulamentul de acordare a granturilor ANBPR pentru participarea la evenimente profesionale (CV Europass și Scrisoare de motivație), Scrisoare de recomandare care să exprime acordul managerului/primarului privind această candidatură, precum și Formularul de înregistrare, completate, la adresa de email: anbpr_ro@yahoo.com, cu Subiectul Aplicație Forum 2018 Ucraina, în atenția drei Alexandra Stîngă, până cel târziu joi, 15 februarie 2018, inclusiv.

Așteptăm candidaturile dvs!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *