Ucraina 2021: Forumul Internațional al Tinerilor Bibliotecari „Parteneriat și cooperare” – Ediția a V-a


Secția pentru tineret a Asociației Bibliotecilor din Ucraina are plăcerea să invite tinerii bibliotecari, membri ai ANBPR, să participe cu prezentare la Forumul internațional al Tinerilor Bibliotecari „Parteneriat și cooperare” ce va avea loc online, joi, 22 aprilie 2021.

În unitate este puterea! Efectul de sinergie nu poate fi supraestimat, astfel încât bibliotecile lucrează cu biblioteci, reprezentanți ai mediului de business și ONG-uri. Parteneriatele și cooperarea în vremuri dificile deschid noi oportunități bibliotecilor de oriunde.

De data aceasta Forumul va găzdui dezbateri despre cazuri de succes ale cooperării bibliotecilor cu diferite tipuri de instituții:
– cooperarea cu autoritățile locale
– cooperarea cu instituții publice, grupuri de inițiativă, activiști
– cooperarea cu mediul de afaceri.

Organizatorii Forumului fac un apel către cei doritori să susțină o prezentare (până la 20 de minute) pe subiectele forumului. Dezbaterile vor avea loc pe platforma ZOOM, iar organizatorii vor asigura traducerea consecutivă.

Limbile de lucru vor fi ucraineană și engleză.

Scopul Forumului este o întâlnire a tinerilor bibliotecari pentru a discuta despre activități inovatoare. Aceasta este o mare oportunitate de a descoperi noi perspective în profesie, de a face schimb de idei și rezultate ale inițiativelor bibliotecilor, de a întâlni colegi din Ucraina și din lume, de a stabili noi parteneriate.

Doritorii sunt rugați să completeze Formularul de înregistrare până la data de 03 aprilie 2021.

Detalii suplimentare: smb-uba@ukr.net

Persoana de contact: Viktoriia Polova, Șefa Secției pentru Tineret a Asociației Bibliotecilor din Ucraina
Website: www.molod.ula.org.ua

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *