BiblioPUBLICA: o nouă experiență profesională a Comisiilor


Conferinţa BiblioPublica „Comisiile profesionale – factor al dezvoltării bibliotecilor” a avut loc la Bușteni în perioada 18-19 aprilie 2013. Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România și a reprezentat cea de-a doua întâlnire de lucru a Comisiilor profesionale ale ANBPR a acestui an.

Comisiile profesionale s-au reunit pentru 2 zile de lucru pentru a stabili prioritățile de acțiune pentru intervalul următor. Aceste consultări au îmbrăcat o formă consultativă și au condus la cristalizarea unor planuri de acțiune, bazate pe preocupările profesionale ale membrilor și pe soluțiile oferite de reprezentanții Comisiilor, sub coordonarea directă a Președinților.

La Conferință au participat și parteneri ai Asociației din domenii complementare activităților de bază ale ANBPR. Aceștia au susținut prezentări, alături de membri din mai multe regiuni , cu privire la modele de proiecte și bune practici de interes pentru profesioniștii bibliotecari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *