Povestea mea de formator – apel de identificare de bune practici de educație non-formală din biblioteci


ANBPR, unul dintre membrii fondatori ai Coaliției pentru Educație Digitală (CED), dorește să contribuie la promovarea exemplelor de formatori de succes din bibliotecile din România. În acest scop, ANBPR lansează un apel public pentru colectarea de bune practici din domeniul educației non-formale, cu accent pe educația cu suportul tehnologiei.

Scopul acestui apel este acela de a identifica povești captivante, având ca  protagoniști bibliotecari-traineri, care s-au remarcat în mediul educațional românesc printr-o abordare inovativă a procesului educațional, prin implicarea tehnologiei în activitățile de învățare, prin maniera inedită de predare sau prin exemplul personal, ca sursă de inspirație pentru experimentarea unor metode noi de învățare, în spații alternative, cu beneficii pe termen lung pentru categorii largi de audiență.

Cei care consideră că au realizat ceva notabil în domeniul educației, că au introdus metode și abordări noi, că au creat emulație în jurul unor idei legate de învățarea non-formală sau de procesul educațional în ansamblul său,  inspirând astfel și alți mentori și educatori, sunt rugați să transmită pe adresa de email anbpr_ro@yahoo.com, cu subiectul Povestea mea de formator, o aplicație constând în:

1. Chestionarul disponibil aici, completat.

2. O scurtă poveste digitală de prezentare (cca 2-3 minute), în care să surprindă aspecte inedite ale activității sale de formator,  ce elemente de noutate a adus implicarea sa în procesul educațional și imagini și testimoniale relevante din timpul activităților de formare.

Termenul-limită de transmitere a aplicației este 15.01.2020, inclusiv.

Cele mai bune trei bune-practici vor fi diseminate prin intermediul Coaliției pentru Educație Digitală (CED) și al rețelei bibliotecilor publice din România.

Așteptăm propunerile voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *