SPACE – Biblioteci Creative și Comunități Conectate – tema Conferinței ANBPR de primăvară


Conferința ANBPR de primăvară SPACE – Biblioteci Creative și Comunități Conectate va fi găzduită anul acesta la Hotel Termal, Băile Felix, Județul Bihor, în intervalul 6-9 mai 2015. Această ediție a Conferinței va fi organizată de ANBPR, în colaborare cu Biblioteca Județeană  “Gheorghe Șincai” Bihor, Oradea.

Prin intermediul temei propuse pentru dezbaterile Conferinței, ne dorim să coagulăm exemplele de bună-practică în domeniul proiectelor și inițiativele de dezvoltare comunitară, cu participarea voluntarilor și a altor suporteri locali ai bibliotecilor.

Cazarea participanților se va face la Hotel Termal, Băile Felix, Comuna Sânmartin, județul Bihor.

6.05.2015 – Sosire participanți, Ședință Birou Executiv și Consiliu de Conducere
7.05.2015 – Prima zi de Conferință, Cină festivă
8.05.2015 – A doua zi de Conferință – lucrările se vor încheia la ora 17.00
9.05.2015 – Plecare participanți

Așteptăm înscrierile dvs pe email la adresa anbpr_ro@yahoo.com până cel târziu joi, 30 aprilie 2015, ora 14:00,  în atenția drei Anamaria Sabou.

De asemenea, vă anunțăm că data limită de depunere a propunerilor pentru premiile ANBPR pentru anul 2014 este 1 Mai 2015, data poștei electronice. Este valabil același regulament de acordare a premiilor ca și la ediția trecută, iar responsabil cu centralizarea propunerilor este domnul prim-vicepreședinte al ANBPR, Sorin Burlacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *